dilluns, 22 de gener del 2018

ASSEMBLEA MARÇ 2017

ACTA D´ASSEMBLEA 21 de març  2017
Asistents:


Carmen Acosta
Miriam González
Sonia Carrasco
Loli Martin
Anna Compte
Cesar Arias
Lidia Trujillo
Ana Farfán de los Godos
Sara Heredia
Tere Jiménez
Sonia Jiménez
David Anguera



1.    Aprovació de l'acta anterior.

Festa del Gegant. Confirmades 4 colles visitants (Peramàs, Laia, La Llàntia i Torre Llauder). No hi ha molta assistència perquè el diumenge 2 es fa la festa "un somriure per l'Aleix". L'esmorzar per les colles a les 9.15 (trobada a les 9) La cercavila és a les 10 h. Arribada a l'escola a les 11.00. Entrega d'un pastís decoratiu. El tema de la cançó que es farà està sense confirmar.

L'obsequi que s'entregarà a les colles serà una Tassa (una per colla).

S'estableix que per comprar l'esmorzar i obsequis es farà la compra i després L'AMPA ho reemborsarà. Finalment hi haurà un pica-pica d'embotits, refrescos i aigua. Es parla que el pica-pica s'acostuma a desbordar-se motiu pel qual es farà previ a la festa (en el gimnàs), horari d'inici serà a les 10.00 h. Es parla d'oferir als nens participants una magdalena, xocolata i suc (es calcula que es comprarà per a uns 150 nens, es farà una petita marca en la mà –per saber que ja ha fet la consumició perquè tots els nens tinguin i ningú es quedi sent-se). Únicament com a servei de bar, hi haurà aigua i patates (preu de l'aigua 0,50 cèntims i el de les patates queda per confirmar). Sonia Carrasco i Tere Jiménez miren preus i compren.
El cartell es farà amb el programa de la festa, que engloba l'aniversari del Llaudaret Gratacels i la festa de la plantada de flors del col·legi. Un dels cartells es realitzarà en DINA3 a manera de pòster commemoratiu per deixar-lo al col·legi (s'encarregaran de fer-lo Sara Heredia i Mario Martínez).
Es sol·licitaran els permisos de cercavila amb acompanyament policial, de sorolls (per posar la música durant la festa).
Les samarretes ja estan llistes (s'han venut un total de 199 samarretes). Estava prevista la data d'entrega pel dia 1 d'abril. Estava prevista la data d'entrega per al dia 1 d'abril, coincidint amb el dia de la festa, però hi han arribat abans. S'estableixen dies d'entrega i s'informarà amb cartells, pel grup d'Infoampa i per als diversos grups de whatsapp de les classes. S'ha aconseguit un benefici de 439 € amb la venta de samarretes.
2.    Cèsar Arias, en representació dels pares i mares de 6è, proposa que els alumnes poden posar un lloc de venta amb productes artesanals i butlletes per una rifa d'un Smartbox per recaptar diners per al seu viatge de fi de curs. Les colònies dels nens de 6è coincideix amb la festa de fi de curs, es proposa fer un canvi de data, ja que una festa de fi de curs no té sentit sense els alumnes de 6è.

Des d'un principi havíem volgut el 17 de juny però a principi de curs l'Angeleta Ferrer ens va informar que estava en la seva planificació anual i no vàrem tenir opció d'escollir la data. Es proposa canviar la festa al 18 de juny, diumenge al matí. Es vota i surt 18 de juny al matí per unanimitat. En la programació es proposaran jocs d'aigua per a combatre la calor.
3.    Casal Setmana Santa

S'ha parlat amb Natàlia, responsable d'Enlleura't, perquè facin cartells de difusió perquè tiri endavant.

Tots coincidim que Enlleura't serà l'empresa responsable del Casal d'Estiu (es sol·licita que novament s'obrin places per 1r i 2n  d'ESO (que en la seva majoria els participants són exalumnes de la nostra escola).

Com a punt extraordinari, s'informa que la Colla Gegantera de la nostra escola ha estat convidada a la festa del 20 Aniversari d'Enlleura't el dia 13 de maig (la Colla ha confirmat la seva assistència).
4.    "Torn de paraula".

Es proposa fer una foto grupal el dia de la festa (Sara Heredia i Mario) i fer un "mane quin challenge" amb tots els assistents i gravar-ho.
Un altre tema és el de pintar els suros de tot el col·legit (despesses que assumeix l' AMPA després de demanar dos pressupostos).

Fi de reunió 21.45 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada