dilluns, 16 de març del 2015

ACTA ASSEMBLEA FEBRER 2015

Acta d´ Assemblea, dimecres 11 de febrer  2015

Assistents:
Ana Farfán de los Godos Gómez
Carme Tarrragó Moya
Anna Molina Figueroa
David Cerrato Dalmau
Elga Olivares Vilchez
Mayte Forte de Oses
Miriam Calvo Roig
Esther Colomer Serradelorca
Nieves Téllez Sánchez
Sonia Jiménez López
Tere Jiménez López
Teresa Almendro
Sara Heredia García
Inma Bornàs Logrosan
Carmen Molina Gutiérrez

1. Acta anterior.
2. Sant Jordi :
L'AMPA va planteixar la possibilitat de posar parada de roses. Els Alumnes de 6è també estan interessats, (en funció del que faci l'AMPA els alumnes de 6è vendran roses a l'escola o en altre lloc) el divendres es reuneixen per prendre una decisió. Es demanen voluntaris per encarregar, muntar i vendre. Es valora que l'AMPA no posarà parada així que els alumnes de 6è tenen via lliure.
3. Colla Gegantera : 
S'informa la necessitat de reparar alguns tambors (6 unitats), el pressupost que ens han donat és de 94,50 €. S’aprova per unanimitat.
Es proposa fer més mocadors per la colla gegantera i la possibilitat de fer buffs per als nens amb el logotip brodat. Es demanaran pressupostos per valorar on encarregar.

4. Portes obertes:

Es proposa tenir una representació de l'AMPA aquell dia i donar globus als infants amb el logotip de l´escola. També es comenta de posar un monitor per passar un bucle d'un vídeo on es mostra la vida de l´escola amb les activitats proposades per l'AMPA. És aprovat la compra dels globus i es demanen voluntaris, de 17 h. a les 19.30 h.
5 -6 . Casalet i Casal d´estiu:

S'informa que hi ha hagut dues reunions amb les empreses encarregades, Enlleura´t (aquells que porten les nostres activitats extraescolars) i Brúixola ( els que han fet el casal d´estiu els últims anys ).

Brúixola ofereix 185 € sense sortides

Enlleura´t ofereix 160 € amb 3 sortides i nit del casal a l´escola.

Després d'explicar les diferents propostes presentades fem votacions amb 14 vots i 1 abstenció, surt per majoria Enlleura´t.

Enlleura´t va proposar l'opció d'oferir els mateixos monitors que tenen tot l'any o nous i es prefereix que siguin els mateixos.
Aquesta mateixa empresa oferirà casalet de Setmana Santa.
Es demana proposar casalet per setembre, abans de començar l´escola.

7. Torn de paraula:

-Es diu que potser la data proposada per a la festa de fi de curs coincideixi amb les festes del barri (es demana confirmació al centre cívic).

S'informa que els deutes que teníem pendents amb l´empresa dels xandalls ja ha estat reemborsat i es va comentar que seria necessària fer una comanda per substituir algunes talles.

-A mode informatiu es parla de posar uns filtres per les aixetes d'aigua i és sol·licita per fer un seguiment sobre aquest tema.

                                                                                       

                                                                                                    Fi de reunió 9:55 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada